Eksempler på mit arbejde som journalist

Se og læs nogle af de artikler, jeg som freelancejournalist har skrevet for magasiner og fagblade.

Klik på billederne nedenfor:

Øjenåbnere - Nethinder fra slagtesvin gør forskere på Aarhus Universitetshospital klogere på en række øjensygdomme. Et særligt samarbejde med Danish Crown ligger til grund.
Bragt i Udforsk - et forskerblad udgivet af Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital
 
 
 
 
 
 
Foto: Helene Bagger
 
I rask løb med sundhedsministeren - Nick Hækkerup fortæller undervejs på sin sædvanlige løberute om sin ledelsesstil og de muligheder og behov, der ligger i at være leder i sundhedsvæsnet.
Bragt i magasinet Forkant, fagbladet for ledende sygeplejersker:

Foto: Thomas Søndergaard
 
Tværfaglig ledelse - Det kan være en udfordring at være leder for en medarbejdergruppe, der har en anden faglig baggrund end man selv har. Ergoterapeut og afdelingsleder, Lisbeth Jønsson fortæller til fagbladet Ergoterapeuten, at udfordringen kræver tid og nærvær.
 

Foto: Helene Bagger
 
Forrest i bussen - Den offentlige bustransport i Canadas hovedstad, Ottawa, er den mest effektive i hele Nordamerika. Artikel i Buzz Magazine:
 
 
Skoleoptur -Canada er det nye Finland, når det gælder succesfuldt skolesystem. Interview med skoleleder i Ottawa, bragt i skoleledernes blad, PLENUM: 

 
On the road again - Stinne Møller Hansen er vognmand. Hun elsker at køre med svin og styre sin forretning. Artikel i Roadlife Magazine:
 


Hvordan lærer ledere at lede? I hospitals- og forskningsbranchen er det ikke kotume at man bliver tilbudt en lederuddannelse, når man får lederansvar.
Artikel i UDFORSK - Aarhus Universitetshospitals magasin for forskere:
 
 
Ro på stuen - Med harmoniske vægfarver og den rette belysning, fordyber børnene sig langt mere i både leg og læring end før indretningskonsulent Lone Lings kom forbi Børnehuset Mælkevejen. Artikel i BUPLs blad Børn&Unge:
Dorthe Lundh - lys og indretning
 
Pædagogik hjælper på traumer - En pædagogisk indsats kan give traumatiserede flygtninge en bedre livskvalitet. Artikel i Socialpædagogen:

Foto: Nils Lund Pedersen
 
Pionerånd - Vi kan gøre erhvervslivets fremtid mere bæredygtigt ved at fokusere på kreativitet. Artikel om Teori U bragt i Psykolog Nyt:
Teori U i Psykolog Nyt Journalist Dorthe Lundh
 
 
Risskov - Nærvær og fremsyn - Fotobog, som jeg har været redaktør og journalist på:
Risskovbogen journalist Århus
 

 

Dorthe Lundh | CVR: 33213883 | Periskop, Skt. Pauls Kirkeplads 9B, 8000 Aarhus C  | Tlf.: 40163101